Peuterarrangement

Bij Peuteropvang ‘t Sprongetje komen peuters vanaf 2 jaar op vaste dagdelen spelen, ontdekken en ontwikkelen. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen vriendjes kunnen maken en leren samen te spelen. We maken zo de stap naar de basisschool een stukje kleiner.

't Sprongetje werkt met een VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) programma. Dit betekent dat er gewerkt wordt met thema’s, bijvoorbeeld ‘je lichaam’ of ‘zomer’. Binnen deze thema’s worden er leuke en uitdagende activiteiten vormgegeven om de verschillende ontwikkelingsgebieden (zoals sociaal-emotioneel, beweging etc.) te stimuleren met taal als basis.

Het peuterarrangement bestaat uit twee arrangementgroepen.
Er geldt een 16 uurs aanbod voor kinderen met een Vroeg en voorschoolse Educatie- indicatie. Voor kinderen die gebruik maken van ons reguliere aanbod hanteren wij 8 opvanguren. Er zijn twee arrangementgroepen van 8.15- 12.15 uur op dinsdag en donderdag en een groep op woensdag en vrijdag. Voor de VVE kinderen komt daar de maandagochtend bij en een middag in de week van 13.15-17.15 uur.

Voor meer informatie over de opvang van Kanteel kunt u contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer via het telefoonnummer 073-8511474 of via de mail: relatiebeheer@kanteel.nl

Mocht u specifieke vragen hebben over het peuterarrangement of een rondleiding willen kunt u mailen naar pasprongetje@kanteel.nl of breng een bezoek aan de site https://www.kanteel.nl/locatie/Waluwe-Kids