Bestuur Signum

 

Het bevoegd gezag: Stichting SIGNUM ‘s-Hertogenbosch

Signum is een stichting voor primair onderwijs op katholieke grondslag. Op 23 basisscholen/kindcentra in ’s-Hertogenbosch en 2 scholen in Zaltbommel wordt les gegeven aan ruim 6600 leerlingen. Dagelijks zijn daarvoor circa 725 personeelsleden actief. Het College van Bestuur bestaat uit Jan Heijmans (voorzitter) en Arlène Denissen (lid).  Voor uitgebreide informatie: zie onze website www.signumonderwijs.nl.

 

Het bestuurskantoor van Signum is gevestigd op landgoed Coudewater te Rosmalen.

Postadres: Postbus 104, 5240 AC Rosmalen

Tel.: 073 – 8507850

E-mail: info@signumonderwijs.nl

 

De scholen van Signum

’t Boschveld, Het Bossche Broek, Campus aan De Lanen, De Duizendpoot, De Fonkelsteen, De Haren, De Kameleon, Den Krommen Hoek, De Kruisboelijn, De Kwartiermaker, De Masten, De Matrix, Oberon, Het Palet ’t Schrijverke, ’t Sparrenbos, SBO Sprankel, SBO Toermalijn, De Troubadour, ’t Ven, Westerbreedte, ’t Wikveld, Wittering.nl, Het IJzeren Kind

Het Strategisch Beleidsplan van Signum

Het Strategisch Beleidsplan van Signum voor de periode 2014-2018 is afgerond. In het schooljaar 2018-2019 wordt het nieuwe strategische beleidsplan voor de komende periode voorbereid.

Relatie met Kanteel Kinderopvang:

Ten behoeve van de buitenschoolse opvang is de Stichting Signum een bestuurlijke samenwerking aangegaan met Kanteel Kinderopvang. Kanteel heeft een vestiging in Brede School de Waluwe.

Recente reacties

    Archief

    Categorieën

    • Geen categorieën